AGORA iese din online și dă start întâlnirilor pe acoperiș

AGORA iese din online și dă start întâlnirilor pe acoperiș

Campania electorală s-a încheiat, dar viața merge mai departe. Am intrat într-o nouă vară, iar apusurile sunt atât de frumoase, încât e greu să nu vrei să le trăiești pe acoperiș. În această vară (și nu doar :), AGORA iese din online și vă dă întâlnire pe acoperiș. Ne-am propus să organizăm două evenimente care diferă prin format, dar și prin lumea bună. Vorbim de #ROOFOFFLINE2018 și Povești pe Acoperiș.

Primul eveniment ROOFOFFLINE este planificat pentru 5 iulie și vom discuta despre importanța și beneficiile parteneriatelor urbane. Vom aborda câteva dintre problemele Capitalei, dar ne vom concentra și pe soluții. Soluții pentru comunitate, soluții pentru municipalitate, dar și soluții pentru business. Pentru că toate astea trebuie să fie într-un parteneriat urban armonios.

Chișinăul îl vrem un oraș turistic, cu stropi de culoare pe străzi și deșeuri reciclate. Acestea sunt temele ce le vom discuta pe 5 iulie pe acoperiș. Revenim cu mai multe detalii până atunci, doar urmăriți-ne.

Publicitate
...

Celălalt eveniment - Povești pe acoperiș - e pentru oamenii și cu oamenii care au ce povesti, care cunosc victorii, dar și eșecuri în business, în viața personală sau care au găsit cheia pentru un work-life balance. Toți vor putea fi ascultați la „Povești pe Acoperiș”, într-un format nou, cu un public mai mic, dar select.

...

Odată cu lansarea acestor evenimente AGORA își propune să devină mai mult decât o instituție media. Vrem să fim o platformă de comunicare pentru activiști, designeri, businessul mic și mijlociu, societatea civilă și toți toți toți cei interesa(n)ți și care au un cuvânt de spus la timpul și locul potrivit

...

Toți cei care se identifică cu aceste cauze și ar vrea să devină partenerii evenimentelor marca AGORA, susținute de revista online pentru femei EA.md, ne pot contacta. Oferim multă promovare: filmare cu drona, reportaje, prezențe pe bannere, posibilitatea de interacționare cu oameni din business și intelectualitate.

...

Dacă sunteți interesați de oferta publicitară, aveți nevoie de mai multe detalii sau aveți idei pe care le-am putea dezvolta împreună - ne puteți scrie pe [email protected].

...

...

P.S. Acoperișul nostru este extrem de primitor cu toată lumea. Cei care au fost la prima ediție RoofOffline pot confirma. O singură rugăminte are - doamnele să lase tocurile acasă ;).

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal