Primul eveniment ROOFOFFLINE este planificat pentru 5 iulie și vom discuta despre importanța și beneficiile parteneriatelor urbane. Vom aborda câteva dintre problemele Capitalei, dar ne vom concentra și pe soluții. Soluții pentru comunitate, soluții pentru municipalitate, dar și soluții pentru business. Pentru că toate astea trebuie să fie într-un parteneriat urban armonios.

Chișinăul îl vrem un oraș turistic, cu stropi de culoare pe străzi și deșeuri reciclate. Acestea sunt temele ce le vom discuta pe 5 iulie pe acoperiș. Revenim cu mai multe detalii până atunci, doar urmăriți-ne. 

Celălalt eveniment - Povești pe acoperiș - e pentru oamenii și cu oamenii care au ce povesti, care cunosc victorii, dar și eșecuri în business, în viața personală sau care au găsit cheia pentru un work-life balance. Toți vor putea fi ascultați la „Povești pe Acoperiș”, într-un format nou, cu un public mai mic, dar select.

Odată cu lansarea acestor evenimente AGORA își propune să devină mai mult decât o instituție media. Vrem să fim o platformă de comunicare pentru activiști, designeri, businessul mic și mijlociu, societatea civilă și toți toți toți cei interesa(n)ți și care au un cuvânt de spus la timpul și locul potrivit

Toți cei care se identifică cu aceste cauze și ar vrea să devină partenerii evenimentelor marca AGORA, susținute de revista online pentru femei EA.md, ne pot contacta. Oferim multă promovare: filmare cu drona, reportaje, prezențe pe bannere, posibilitatea de interacționare cu oameni din business și intelectualitate.

Dacă sunteți interesați de oferta publicitară, aveți nevoie de mai multe detalii sau aveți idei pe care le-am putea dezvolta împreună - ne puteți scrie pe publicitate@interakt.md.

P.S. Acoperișul nostru este extrem de primitor cu toată lumea. Cei care au fost la prima ediție RoofOffline pot confirma. O singură rugăminte are - doamnele să lase tocurile acasă ;).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!