„Am discutat mult cu dl președinte și am decis că astăzi îmi voi prezentat demisia din funcția de secretar și purtător de cuvânt al președintelui”, a anunțat Ion Ceban de la sediul PSRM. 

Consilierul municipal a mai declarat că socialiștii sunt gata să susțină orice inițiativă care va veni din partea primarului ales Andrei Năstase. „Vă dau toate garanțiile că socialiști nu vor bloca absolut nimic în Primărie. Vom susține toate inițiativele care vor veni din partea primarului. Cele bune le vom susține, cele rele - nu”, a punctat Ceban. 

Cu toate acestea, socialistul spune că se va concentra pe realizarea proiectelor din programul său electoral. Primele trei au fost deja identificate și urmează să fie înregistrate la Primărie. Este vorba de acordarea unui ajutor material lunar în valoare de 70 de lei pentru circulația în transportul public pentru medici și profesori, angajarea a 300 de asistenți sociali personali pentu persoanele țintuite la pat și ajutor material de 1000 de lei pentru 5000 de profesori pentru procurarea materialelor didactice și rechizitelor de birou. 

„Sunt convins că pot să-mi îndeplinesc programul electoral și din opoziție”, a adăugat zâmbind Ceban. 

Totodată, socialistul s-a arătat convins că în alegerile locale generale de anul viitor îl va învinge pe Andrei Năstase.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!