„Sunt declarații politice și nu merită a fi comentate. Dacă se întâmplă ceea ce spune dumnealui, există organele de drept care trebuie să se sesizeze. Dacă el are într-adevăr anumite dosare penale pe spatele lui, majoritatea statelor lumii nu acordă azil politic dacă ești implicat în acte de corupție sau dacă există specific politic. Dacă poate dovedi acest lucru, atunci e altceva. La moment declarațiile sale nu au probe și el le face în contextul funcției pe care le ocupă. Bine, există prezumția nevinovăției și nu vreau să spun nimic despre dumnealui”, a declarat Gămurari pentru Agora. 

Șalari a mai spus că la primărie s-a creat un grup de consilieri democrați și socialiști care, împreună, au repus în funcție o fostă secretată la primărie care a semnat, acum șapte ani, „sute acte pentru oferire de terenuri în mod ilegal”. Potrivit lui Șalari, democrații și socialiștii ar face front comun în mai multe situații de decizie la primărie.

„Toți consilierii au fost aleși prin metode democratice, așa cum a fost ales și dumnealui. Trebuie să găsească limbă comună cu fiecare din ei. Indiferent din care partid fac parte, ei reprezintă cetățenii”, comentează Gămurari.

Citește și:  Primarul de Băcioi solicită azil politic peste hotare. Motivul ar fi „acțiunile banditești ale lui Constantin Țuțu și PDM”

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!