„Te anunț oficial că săptămâna viitoare avocații mei vor depune șapte demersuri împotriva ta, dintre care câteva pentru încălcarea art. 16 al Codului Civil (apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale), iar celelalte vor fi depuse la organele de anchetă în legătură cu încălcările pe care le-ai comis și care cad sub incidența art. 176 al Codului Penal (încălcarea egalității în drepturi a cetățenilor) și care prevede închisoare de până la doi ani, precum și art. 70 al Codului Contravențional (calomnia)”, a spus Ilan Șor.

Totodată, Ilan Șor a fost citat la Procuratura Anticorupție după ce a spus că i-ar fi dat Maiei Sandu bani în plic, prin intermediul ex-premierului Vlad Filat, acuzații negate de liderul PAS.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!