„Clubul se gândeşte deja la mai multe scenarii în cazul în care Ronaldo nu va continua la Real. Odată cu trecerea timpului, varianta despărţirii prinde contur. Ieri, ziarul portughez Record a scris pe prima pagină că Ronaldo va pleca şi că decizia este ireversibilă”, scrie sursa citată, care apoi îi enumeră pe cei care i-ar putea lua locul starului portughez.

Lewandowski

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă Realul este lipsa unui marcator. Cu un Benzema neinspirat în faţa porţii şi cu un Bale care face constant drumul între teren şi infirmerie, doar Ronaldo a fost cel responsabil cu golul la Real Madrid. Tocmai de aceea, unul dintre numele potrivite pentru Real este cel al lui Lewandowski. Atacantul polonez garantează peste 30 de goluri pe an şi, conform presei germane, vrea să plece de la Bayern. Nemţii i-au stabilit preţul: 120 de milioane de euro.

Neymar

Starul lui PSG ar fi o mare lovitură dată de Florentino Perez şi ar putea ajunge la Real Madrid independent de posibila plecare a lui Ronaldo. Aducerea lui Neymar ar fi o mutare perfectă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere economic şi comercial. Madridul are banii necesari pentru a perfecta afacerea, care s-ar putea ridica la 300 de milioane de euro.

Hazard

Belgianul este un alt jucător mult dorit de Florentino Perez. Şi asta se întâmplă de ani buni. Abilitatea preşedintelui Realului de a atrage nume mari este deja de notorietate, iar în acest moment este aşteptat un nou transfer „de elită”. Rezultatele slabe pe care le-a avut cu Chelsea i-au ştirbit lui Hazard din ascensiune, iar acesta este unul dintre motivele care îl împing către Bernabeu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!