UPDATE 12:35  „Sunt mândru de faptul că m-am născut în satul Sadova, mă mândresc cu faptul că astăzi Sadova este una din cele mai frumoase localități din Moldova. Sadova a fost, este și va fi un sat de gospodari. Ar fi bine ca în fiecare raion pe parcursul anului să fie câte un festival, ca satele noastre să devină mai atractive”, a declarat Igor Dodon.

Șeful statului i-a mulțumit lui Filip Kirkorov pentru că a acceptat invitația de a cânta la Sadova. „E aici în calitate de Artist al Poporului, fiindcă i-am conferit astăzi acest titlu din numele poporului. În premieră va cânta pe un stadion în sat. Și asta va fi frumos”, a spus Dodon.

„Nu cânt pentru prima dată într-un sat. Mi-am început cariera la sat. Sunt bucuros că în viața mea a apărut trupa DoReDos, care m-a întinerit. Niște interpreți excepționali. În câteva ore o să ieșim de scenă. Aici e tot colectivul meu, am strâns azi căpșuni. Mă mândresc cu titlul conferit. Mulțumesc celor care au crezut în mine”, adăugat interpretul rus.

 

Președintele este însoțit de prima doamnă și copii.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!