Deși interpreții care vor evolua la Sadova vor cânta gratuit, așa cum susține președintele, Igor Dodon recunoaște că au fost însă și alte cheltuieli. Ca de obicei, acestea au fost acoperite din fondurile fundației de caritate „Din Suflet”. „Statul nu a cheltuit nicio copeică, e un eveniment organizat sub patronajul președintelui. Sunt unele cheltuieli legate de scenă, dar sunt finanțate oficial de fundația de binefacere „Din Suflet”, a spus acesta.

A jurat că nu a luat niciun leu pentru concert și interpretul rus. „Jur pe copiii mei, sunt aici ca prieten, nu este un eveniment comercial. Sunt credincios și sper că mă credeți. Niciun bănuț, niciun leu nu am câștigat aici. Am câștigat ceva mai important - o prietenie. Pentru mine a fost mai prețios să primesc o sticlă de vin de la Cricova de la Igor Dodon”, a menționat Filip Kirkorov.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!