Line-up-ul festivalului a fost ales dintre cei mai populari reprezentanți ai muzicii electronice contemporane. În acest an, organizatorii au selectat mai minuțios genurile muzicii electronice, diversificându-le la maxim. Cele mai tari trackuri vor fi prezentate de următorii artiști: DJ Nad, Vzorov, Markus Lawyer și trupa Icecream, Kovalenсo Gennadi, Antony Waldhorn, FLADE.

Și dacă cei enumerați sunt deja cunoscuți oaspeților fideli ai festivalului, Dj WAYR va fi în debut pe scena FOSFOR.

 

În plus, la festival vor participa Dj Sunny FishșiStiven Rain, care au câștigat concursul de pe pagina oficială de Facebook a festivalului.

 

 

Studioul Black and White vor aduce pe scenă mișcări fierbinți, care vor încinge dorința de a vă mișca.

Pe lista DJ-ilor moldoveni se vor adăuga 3 Headlineri internaționali: Bang la Decks(Grecia), Brohug(Suedia), Apashe(Belgia/Canada).

 

Bang la Decks e un duet, care face muzică în stilurile Tropical, Bass, Jungle Music. Piesa "Utopia", compusă de ei, a devenit cel mai popular și mai dansat hit al anului 2013. Piesa a fost apreciată de mulți DJ renumiți, cum ar fi Avicii, Afrojack, Deniz Koyu, R3HAB, Benny Benassi.

Brohug e un trio muzical, format din DJ și producători de muzică din Stockholm. Băieții aderă la stilurile Bass house, Tech house, Deep house și sunt rezidenții casei de discuri "Confession".

Apashe este un producător canadian de muzică, născut la Bruxelles. Lucrările sale timpurii au putut fi auzite în jocurile video Assassin's Creed și Watch Dogs. Anul trecut, piesa "Battle Royal", lansată de el, a devenit coloana sonoră a filmului "Kingsman 2".

Vă recomandăm să procurați bilete din timp, deoarece numărul de locuri este limitat.

Biletele pot fi procurate online pe site-urile Afisha.md, Mticket.md, Fest.md, în magazinele Enter (Chișinău), la casele Bisconcert bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și la sediul companiei Simpals (Ion Neculce 5) și cel al companiei Mticket (str. Melestiu 16/2). Din 10 iunie, biletele costa 200 de lei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!