„Show marca PD”. Munteanu critică tentativa Ministerului Economiei de a interveni la prețurile carburanților

„Show marca PD”. Munteanu critică tentativa Ministerului Economiei de a interveni la prețurile carburanților

După ce Ministerul Economiei și Infrastructurii în comun cu Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței a solicitat instanței de judecată să anuleze ordinul de astăzi al ANRE prin care au fost stabilite noi prețuri la carburanți, Valeriu Munteanu iese cu critică la adresa democraților. Liberalul spune că „instanța va asculta „argumentele” lui Gaburici și va anula decizia ANRE”, acest lucru fiind un „show marca Partidul Democrat”.

Fostul ministru al Mediului și-a structurat pe puncte mesajul publicat pe Facebook.

„1. ANRE, format din oameni de încredere ai PD și personal ai domnului Plahotniuc au adoptat astăzi o decizie de majorare considerabilă a prețurilor la carburanți. Specialiștii în domeniu, spun că majorarea este neargumentată, deci abuzivă.

Publicitate

2. Ministerul Economiei, condus de Chiril Gaburici, unicul ministru din Europa cu diplomă cumpărată de la Piața Centrală și Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței, instituții controlate politic de PD, tot azi depun o cerere în instanța de judecată (care a dovedit de suficiente ori subordonare oarbă față de PD), prin care cer anularea deciziei ANRE.

3. Televiziunile ale cărui proprietar este Vladimir Plahotniuc, liderul PD, oglindesc zelos această operațiune de „apărare” a poporului sărăcit împotriva „abuzurilor” ANRE.

4. Cel mai probabil PD va aduce în zilele următoare și niște protestatari de serviciu (îi poate împrumuta de la Ilan Șor), care vor scanda gălăgios dar prietenos în fața judecătoriei, „ajutând” astfel instanța să emită o decizie de „apărare a poporului”.

5. Instanța va asculta „argumentele” lui Gaburici - fără diplomă și „vocea poporului” și va anula decizia ANRE, ca fiind adoptată cu abateri de procedură”, crede Munteanu.

„Și astfel, toată lumea va începe „să iubească” frenetic Partidul Democrat, care creează probleme, ca să poată arata eroic, atunci când le rezolvă”, a adăugat liberalul.

Precizăm că astăzi ANRE a anunțat prețuri mai mari pentru combustibil. Astfel, un litru de benzină va costa de mâine cu 34 de bani mai mult, iar un litru de motorină - cu 32 de bani mai mult.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal