„În toate celulele au făcut reparație euro. Au vopsit gratiile. În loc de găurile din podea (scuzați-mă pentru detalii) au pus vase de toaletă. În curtea pentru plimbări au pus porți pentru fotbal și au dat mingi de fotbal adevărate. Au început a hrăni mai bine decât la restaurante. Este chiar și un chelner - un tânăr de la școala de poliție oferă meniuri. E ca în avion, unde poți alege între două variante”, scrie Navalnîi pe Facebook.

Potrivit activistului, deținuții au putut alege, la gustare, între salată din cartofi și pateu, la prânz - între pilaf și frigărui, iar la desert - tiramisu și pateu cu vișine.

„În celule au instalat televizoare LED enorme, pentru ca deținuții să poată privi meciurile. Cei care ies din izolator, primesc în dar o carte cu legi și domino sau joc de table cu sigla CM. Eu am ales jocul de table”, mai scrie opozantul.

Campionatul Mondial 2018 începe astăzi, 14 iunie, cu partida de deschidere dintre Rusia și Arabia Saudită, și se va încheia pe 15 iulie. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!