Orange aduce atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal în Orăşelul Sportiv. Vino să-ți susții echipa favorită alături de sute de microbiști

Orange aduce atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal în Orăşelul Sportiv. Vino să-ți susții echipa favorită alături de sute de microbiști

Orășelul sportiv amenajat de Orange și partenerii săi în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet a prins viață și culoare pe 14 iunie, când a fost dat startul Campionatului Mondial la Fotbal 2018. Sute de microbiști au venit să urmărească transmisiunea live a meciului din deschiderea campionatului, partidă impresionantă disputată de Rusia și Arabia Saudită.  

Julien Ducarroz, Directorul General Orange Moldova: ”Orange Moldova susține cel mai iubit sport al moldovenilor, precum și în întreaga lume - fotbalul, dincolo de clișee, ”sportul rege”. Și de această data, prin susținerea Campionatului Mondial de Fotbal 2018, suntem alături de cei mai înflăcărați microbiști ai țării și aducem atmosfera Mondialelor aici, acasă. Grație serviciilor de calitate înaltă și a rețelelor noastre moderne, fotbalul devine și mai interactiv, și mai incitant”.

...

Publicitate

An de an, Orange aduce vibrație și emoție fiecărui eveniment legat de fotbal prin diverse activități, inclusiv prin parteneriatul cu Federația Moldovenească de Fotbal, unde Cupa națională este Cupa Moldovei Orange.

Alexandru Epureanu, Căpitanul Naționali Moldovei: ”Mă bucur să fiu alături de voi, la acest eveniment important al fotbalului mondial. Sper să petreceți clipe cât mai frumoase aici și să aveți emoții cât mai bune.”

La Mondialele din acest an, Orange te provoacă să trăiești cu maximă intensitate fiecare competiție și te surprinde cu premii valoroase, concursuri interactive, jocuri virtuale și atmosferă incendiară.

...

Participă la cel mai tare concurs de pronosticuri - Ghicește scorul și câștigă, iar norocul și intuiția te pot face proprietarul unei mașini Hyundai Accent sau îți pot aduce numeroase premii valoroase: MB și multe minute, cele mai noi smartphone-uri de la Huawei www.omd.md/6j.

Pe toată perioada Campionatului Mondial, între 14 iunie şi 15 iulie, Orășelul sportiv va transpune atmosfera celui mai important spectacol fotbalistic al lumii, pe un ecran gigantic și altele două imense. Iar cei pasionați de jocurile pe calculator se pot aventura în competiția virtuală FIFA 2018, desfășurată în Orange Gaming Zone: http://www.fifa.fmf.md/.

...

Vino împreună cu prietenii în Scuarul Operei Naționale să trăiești emoția competiției, să vizioneze în direct toate partidele, să participi la concursuri și tombole, dar și să câștigi premii valoroase. Intrarea este liberă.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal