În ultima declarație de avere, Vladislav Clima indică un salariu de aproape 250 de mii de lei, obținut de la Curtea de Apel și de la Judecătoria Ciocana. Acesta mai indică un venit de 44 de mii de lei de la USM și Institutul Național al Justiției. Potrivit declarației de avere, anul trecut, magistratul a primit de la tatăl său o donație de 10 mii de euro.  

De asemenea, în 2017, judecătorul și-a vândut automobilul Honda CRV cu 200 de mii de lei. Iar soția acestuia a primit 8.600 de dolari din serviciile de design interior prestate în străinătate.  

Pe numele său, Vladislav Clima are înscrise mai multe imobile. Este vorba de un apartament de 70 de m.p., un garaj de 64 de m.p. și o casă de locuit de 295 de m.p., evaluată la 538 de mii de lei. Un alt apartament, de 55 de m.p., este înscris pe numele membrilor familiei.  

Judecătorul deține, printr-un contract de folosință, un Land Rover Discovery Sport, produs în 2015, evaluat la 38 de mii de euro. Începând cu anul trecut, are în proprietate și un autoturism VW Passat Comfortline, produs în 2017 și evaluat în declarație la 20 de mii de euro.  

Totuși, anul trecut familia Clima a intrat în datorii. Mai exact, și-a luat un credit de 38 de mii de euro, cu 0% rata dobânzii.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!