Johnny Depp povestește cum și-a pierdut sănătatea și aproape 600 milioane de dolari

Johnny Depp povestește cum și-a pierdut sănătatea și aproape 600 milioane de dolari

Johnny Depp a dat recent un interviu în care a explicat starea sa actuală, care ridică multe semne de întrebare, scrie The One. Depp (54 de ani) a vorbit cu un reporter al revistei Rolling Stone despre depresie, bani şi dependenţa de droguri, citează Mediafax.

Actorul a vorbit despre despărţirea tumultuoasă de ultima sa soţie, Amber Heard, care l-a aruncat într-o depresie adâncă, ce a fost potenţată şi de problemele cu banii.

În timpul interviului, Johnny Depp a fumat o combinaţie de tutun şi haşiş şi a băut alcool.

Publicitate

Artistul a pierdut aproape toată averea sa de 600 de milioane de dolari şi spune că „adevărul” este „plin de trădare”. Acesta a lăcrimat când a povestit cum a aflat fiul său de problemele pe care le are cu banii. „Fiul meu a trebuit să afle de la colegii de la şcoală că bătrânul său tată şi-a pierdut toţi bani, asta nu este în regulă”.„Nu prea mai puteam îndura durerea”, a spus el, descriind cel mai întunecat moment al vieţii sale, din 2016, când mariajul său cu Heard era distrus, banii dispăreau rapid şi mama sa a murit.

Depp şi-a amintit ce cuvântare a rostit la înmormântarea mamei sale, Betty Sue: „Betty Sue, am venerat-o. Putea să fie o adevărată căţea, mai tot timpul. Mama mea a fost probabil cea mai rea persoană pe care am întâlnit-o în viaţa mea”.A hotărât să treacă peste această durere mergând alături de trupa sa, The Hollywood Vampires, în turneu, şi scriindu-şi memoriile.„Am turnat vodcă în mine de la primele ore ale dimineţii şi am scris până când ochii mi se umpleau de lacrimi şi nu mai vedea paginile”.„Am încercat să-mi dau seama ce am făcut să merit asta. Am încercat să fiu bun cu toată lumea, să-i ajut pe toţi, să fiu sincer cu toţi”.Acesta a încercat să explice cum a pierdut o avere atât de mare. În afară de banii dăruiţi fostei sale partenere, Vanessa Paradis, copiilor lui, familiei lui din Kentucky, acesta şi-a întreţinut şi câteva obiceiuri extravagante.De exemplu, managerii săi i-au spus că trebuie să se oprească din băut vinuri: „Vinul nu este o investiţie dacă îl bei imediat ce în cumperi”, i-au explicat aceştia.Johhny Depp a răspuns că este o insultă faptul că a fost acuzat că, lunar, cheltuie 30.000 de dolari pe vinuri: „Este o insultă să spui că dădeam 30.000 de dolari pe vin. De fapt, dădeam mult mai mult”.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal