„Această canalie e în stare de orice. Dacă vom rămâne dezbinați ne va termina el. Dacă vom fi uniți îl vom termina pe el”, a spus Năstase în fața mulțimii adunate pentru a cere validarea alegerilor locale din mun. Chișinău, în urma cărora Andrei Năstase a acumulat 52,57% din voturile alegătorilor.

„Să știți că asta nu este totul. El este în stare de orice. E în stare să aresteze, să ucidă, pentru că așa consideră el, că va rămâne nepedepsit. Astăzi am primit niște mesaje. La fel ca pe data de 19 iunie, am fost avertizat despre faptul că nu sunt în siguranță. eram pe punctul să mă clarific, e cazul să rămân sau să găsesc niște soluții. Dar eu am decis să rămân. Trebuie să știți că nimeni nu sunteți în siguranță. În momentul în care îi afectați interesele, sunteți proscriși. Această canalie ajunge la copii, la frați, surori, tați, mame. Această canalie a obligat oamenii să semneze pentru candidatura sa, a amenințat că va băga la pușcărie un membru al familiei”, a declarat liderul PPDA.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!