În Moldova s-a dat start vânzării noilor televizoare QLED TV. Acestea se deosebesc printr-un design unic și o calitate înaltă a imaginii

În Moldova s-a dat start vânzării noilor televizoare QLED TV. Acestea se deosebesc printr-un design unic și o calitate înaltă a imaginii

Noile televizoare QLED cu un design impresionant și funcții inteligente garantează un nou nivel de satisfacție în urma vizionării.

Samsung Electronics anunță lansarea vânzărilor unei noi linii de televizoare Samsung QLED în Moldova. Prezentarea noii linii pilot a avut loc la evenimentul First Look în incinta clădirii American Stock Exchange (AMEX) din Manhattan, unde compania a prezentat noua generație de televizoare QLED cu funcții inovative și îmbunătățite, care garantează cea mai bună experiență de vizionare.

...

Publicitate

În timpul prezentării, președintele direcției Display-urilor ale Samsung Electronics, Jong-hee Han și alți lideri ai companiei Samsung au vorbit despre caracteristicile și beneficiile liniei pilot de televizoare ale anului 2018: „Noi schimbăm viziunea asupra televizoarelor cu ajutorul unei linii noi lansate în anul 2018”, subliniază Yongkhi Khan. Dispozitivele QLED TV sunt concepute pentru a oferi o plăcere maxima și o imersiune completă în timpul vizionarii pentru utilizatorii din întreaga lume. Televizoarele sunt ușor de setat și, în același timp, oferă cea mai bună impresie de familiarizare cu conținutul.

...

Gama de televizoare QLED din anul 2018 include seriile Q6F, Q7F, Q8C și Q9F. Principalele avantaje ale noii linii de televiziune QLED sunt calitatea înaltă a imaginii, designul unic și o varietate mare a conținutului. Televizoarele Samsung QLED 2018 sunt realizate în baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia stă procesul de transformare a luminii într-o culoare exactă. Acest lucru permite reproducerea culorii în volum de 100%, precum și afișarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuanțe.

...

Ecranul realizat în baza punctelor cuantice oferă o calitate impresionantă a imaginii și o rezistență ridicată la epuizarea pixelilor (pixel burnout). Noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate și contrast pentru fiecare scenă. Datorită acestui fapt, imaginea oferă o transmisie îmbunătățită a tuturor detaliilor ce corespund intenției regizorului.

...

Printre caracteristicile-cheie ale liniei noi, producătorul evidențiază modul Ambient, care permite dispozitivului să se combine cu ușurință cu interiorul oricărei case și să devină un obiect de artă separat chiar și atunci când televizorul este oprit. Modul dat transformă televizorul într-un centru de informare casnic care afișează imagini cu muzică pe fundal, fotografiile preferate ale utilizatorilor sau timpul. În plus, funcția identifică culoarea șimodelul peretelui din spatele televizorului și ajustează imaginea prin intermediul aplicației SmartThings.

...

De asemenea, televizorul Samsung QLED deține un design unic fără chenar, un cablu unificat „invizibil” de 5 metri lungime numit One Invisible Connection, care unește în sine cablurile de alimentare și de transmisiune a datelor. Opțional, va fi disponibil un cablu de 15 m și o montare pe perete fără spațiu între televizor și perete (No Gap Wall-mount), ce permite fixarea îndeaproape pe perete a televizorului.

...

...

Despre compania Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. oferă viață ideilor revoluționare și introduce tehnologii inovatoare inspirând oameni și creând viitorul pieței de consum în lumea smartphone-urilor, televizoarelor, dispozitivelor portabile, tabletelor, aparatelor de uz casnic, dispozitivelor medicale, sistemelor de rețea, soluțiilor de memorie, semiconductorilor și soluțiilor LED. Pentru mai multe informații, accesați aici sau vizitați site-ul oficial.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal