Jaguar şi Land Rover îi bucură pe cumpărători cu preţuri speciale la automobile, cu prilejul inaugurării noului showroom din Chişinău

Jaguar şi Land Rover îi bucură pe cumpărători cu preţuri speciale la automobile, cu prilejul inaugurării noului showroom din Chişinău

Inaugurarea celui mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, tocmai la Chişinău, nu putea rămâne fără o atenţie specială din partea producătorului britanic. Acesta a decis să marcheze entuziasmul fanilor Jaguar şi Land Rover din Moldova prin oferirea unor preţuri speciale la câteva dintre cele mai populare modele din ţara noastră.

Astfel, preţurile pentru SUV-ul Jaguar F-PACE pornesc acum de la 37 000 €. Cel mai accesibil model Land Rover va avea un preţ de pornire de 32 000 €, iar proaspătul şi îndrăgitul model Range Rover Velar va avea un preţ de pornire de 55 000 €. Preţurile speciale dedicate inaugurării sunt limitate de stocul disponibil, ele având acţiune limitată în timp. Mai multe informaţii despre modele şi preţuri, dar şi despre această ofertă specială, puteţi obţine în showroom-ul recent inaugurat al celor de la Jaguar Land Rover, situat pe Calea Ieşilor 14/1, în Chişinău.

...

Publicitate

Noul showroom are o suprafaţă de peste 1000 metri pentru expunerea automobilelor, nu mai puţin de 20 de automobile aşteptându-şi în permanenţă cumpărătorii. Vizitatorii showroom-ului sunt bineveniţi să savureze şi zonele lounge, relaxându-se în atmosfera îmbibată de spiritul celor două mărci britanice.

...

Mai mult ca atât, noul showroom are şi o zonă dedicată automobilelor la mâna a doua pe teritoriul său exterior, aici fiind expuse până la 10 automobile din categoria APPROVED, adică automobile care au fost minuţios verificate, cu istorie transparentă, aprobate oficial de Jaguar Land Rover. Iar experienţa de exploatare de mai departe va păstra aceleaşi standarde înalte, fiind susţinută de un centru de deservire calificat şi profesionist, cu multiple posibilităţi de programări în prealabil sau de vizite spontane, dar şi cu o zonă de drive-in direct în zona de service, în premieră pentru Moldova.

...

Şi pentru că, odată ce aţi păşit în lumea Land Rover şi Jaguar, experienţa de posesor devine un stil de viaţă, noul showroom din Moldova are o zonă generoasă dedicată sutelor de accesorii oficiale ale celor două mărci britanice. De la maşinuţe pentru copii până la vestimentaţie, de la obiecte pe care să le folosiţi în călătorii până la cele necesare pentru aventurile mai îndrăzneţe - le puteţi găsi aici. Sunteţi invitat în lumea Jaguar şi Land Rover! Descoperiţi-o! Exploraţi-o!

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal