FOTO. Mai mulți deputați se află în vizite de lucru peste hotare. Cine și cu ce scop a plecat

FOTO. Mai mulți deputați se află în vizite de lucru peste hotare. Cine și cu ce scop a plecat

Deputații Parlamentului Republicii Moldova discută, în această săptămână, cu reprezentanții mai multor structuri europene și internaționale, anunță serviciul de presă al Legislativului. Președintele Parlamentului Andrian Candu, împreună cu omologii săi din Georgia și Ucraina, efectuează, în premieră, o vizită trilaterală în SUA, în perioada 25 iunie -1 iulie curent, pentru a cere angajament deplin și activ al Statelor Unite în regiune.

Delegația Parlamentului participă la sesiunea de vară a APCE. Reuniunea are loc la Bruxelles, în perioada 25-29 iunie 2018. Din componența delegației conduse de vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi fac parte deputații Vlad Batrîncea, Ion Apostol și Inna Șupac.

Delegația parlamentară, condusă de șeful delegației naționale la AP EURONEST, Marian Lupu, copreședinte al AP EURONEST participă la cea de-a 7-a sesiune plenară a Adunării Parlamentare EURONEST. Reuniunea are loc la Bruxelles. Din componența delegației fac parte deputații Anatolie Zagorodnîi, Dumitru Diacov și Vadim Pistrinciuc.

Publicitate
...

În cadrul vizitei de lucru la Parlamentul Republicii Cehe, delegația Comisiei politică externă și integrare europeană a avut o serie de întrevederi la Senatul Cehiei și Camera Deputaților. Din componența delegației condusă de președinta Comisiei, Violeta Ivanov fac parte deputații Vladimir Vitiuc, vicepreședintele Parlamentului, Adrian Lebedinschi și Alexandr Nesterovschi.

...

Proiectul Codului serviciilor media audiovizuale este prezentat unui grup de eurodeputați. Președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Vladimir Hotineanu și deputatul Corneliu Mihalache participă la dezbaterea „Noul Cod al audiovizualului al Republicii Moldova: metodă de a contracara propaganda”. Evenimentul are loc la Bruxelles, în perioada 26-28 iunie 2018.

...

Președintele Comisiei drepturile omului și relații interetnice, Vladimir Țurcan participă la seminarul cu genericul „Parlamentele în calitate de instituții protectoare ale drepturilor omului: necesitatea unor comisii parlamentare pentru drepturile omului și elaborarea principiilor internaționale pentru sprijinul activității acestora”. Evenimentul se desfășoară, astăzi, la Geneva și este organizat de Uniunea Interparlamentară, în cooperare cu Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal