FinComBank S.A nu doar te scapă de birocraţie, dar îți economisește timpul și te ajută să-ți îndeplinești visurile mai repede.

Solicită credit FĂRĂ CERTIFICATUL DE SALARIU doar la FinComBank S.A.

 Creditul de consum Express Credit, care oferă posibilitatea de a obţine rapid banii pentru orice necesitate ai avea, în sumă de până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj;

 Ipoteca Locativă pentru o perioadă de până la 20 de ani, în sumă de până la 100%, în funcţie de scopul şi garanţiile prezentate;

 Cardul de credit OPTI. Vei beneficia de un credit în sumă de până la 150.000 lei, pe termen
de până la 36 luni. Mai mult decât atât, dacă întorci suma utilizată în termen de 60 de zile, atunci nu plătești nicio dobândă! Nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra astăzi!

Pentru a afla condiţiile de împrumuturi mai detaliat, accesează aici!
Pentru mai multe informaţii despre serviciile FinComBank, vă rugăm să apelaţi: +(373-22) 26-99-99; E-mail: fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm.

Despre FinComBank:
FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este
membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.