Jurnalista a vorbit și despre faptul că, la scurt timp după asta, a demarat procesul împotriva fostului patron TV7, Chiril Lucinschi, pe care ea l-a numit în video „un om foarte apropiat”. „Mi s-a spus că finalitatea procesului depinde de TV8, care se lansa atunci, și de mine personal - să părăsesc televiziunea”. 

„Știu că după ce v-am expediat scrisoarea, v-ați enervat foarte mult și ați dat personal ordin să se lovească în mine. După edițiile emisiunii mele în care au vorbit Gofman și Sagaidac (...) ați ordonat „fas” împotriva mea. Mult v-ați gândit cum să loviți în mine. Atunci mă preîntâmpinau persoane din Procuratura Generală, că trebuie să fiu mai atentă, să nu merg în locuri în care lucrurile mele pot să fie lăsate fără supraveghere, că ar putea să-mi pună droguri”, povestește jurnalista.

Mai mult, Morari a declarat că liderul PD „a lovit într-un om foarte apropiat”.

„Un an în urmă nu vorbeam despre asta, pentru că m-a cuprins frica. Când a fost arestat Chiril Lucinschi, eu m-am speriat să discut asta public. M-am temut să spun că peste trei zile de la arestul său, un businessman m-a preîntâmpinat că întreg procesul (n.r. - a lui Lucinschi) depinde de lansarea TV8 și de mine personal. Mi s-a spus că procesul va înceta dacă plec din televiziune”, a mai adăugat Morari.

Vizionați mai sus fragmentul în care jurnalista dă citire scrisorii sale, iar de la minutul 5:20 - despre mărturiile sale cu privire la amenințări.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!