Întrebat de ce ce a fost nevoie de pază în jurul casei lui Vlad Plahotniuc, Jizdan a răspuns tot printr-o întrebare: „Trebuia să-i dăm voie să-l ucidă toți oamenii acolo?”

„Am pus pază ca să nu intre în casă, unde locuiesc mai mulți oameni. Acolo locuiește familia lui. (...) Noi protejăm orice om pe fața pământului și dacă mâine cineva o să vrea să meargă peste casa lui Andrei Năstase, aceeași pază o să aveți și dacă cineva o să împroaște cu pietre în casa lui Andrei Năstase, eu o să dau indicații să se aplice gaz împotriva acestor oameni. Noi vrem să facem politică, haideți să facem politică. Din partea serviciilor operative la noi vin foarte multe mesaje, citiți Facebook-ul - lume care îndeamnă să intre în casa ceea, să dea foc, să omoare toată lumea, voi faceți abstracție”, a declarat Jizdan pentru sursa citată.

Citește și: „Nu a fost nimic special făcut”. PDM și poliția comentează prezența sporită a oamenilor legii lângă casa lui Plahotniuc

FOTO, VIDEO. Câte cordoane de polițiști păzeau sediul PD în timpul protestelor de duminică

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!