Fii sigur pe ziua de mâine: realizează-ți dorințele cu depozitul „SIGUR” de la FinComBank

Fii sigur pe ziua de mâine: realizează-ți dorințele cu depozitul „SIGUR” de la FinComBank

Deschide depozitul SIGUR în orice sucursală FinComBank S.A., crează planul tău individual de acumulări şi suplineşte-ţi depozitul chiar și cu cele mai nesemnificative sume, ori de câte ori dorești!

Bucură-te de beneficiile depozitului SIGUR:

Publicitate

Primește până la 7% anual în lei și până la 2,5% anual în valută;

Nu pierde timpul pentru a merge la bancă: dobânda calculată în fiecare lună în mod automat va fi adăugată la soldul depozitului. Așadar, suma depozitului va crește, dar rata dobânzii se va calcula cu capitalizare!

Îți suplinești depozitul fără careva limite și restricții!

Te protejăm de cheltuieli, astfel nu-ți vei putea retrage banii parțial!

Află mai mult despre condițiile produsului de depozit.

Vrei să suplinești contul de depozit oricând, 24/7, fără a ieşi din casă sau oficiu?

Conectează-te gratuit la sistemul Internet banking FinComPay, pentru a tranfera banii pe contul de depozit la orice ora, 7 zile pe săptămână, de pe orice dispozitiv!

Află informația detaliată cu privire la sistemul FinComPay aici.

Poți activa sistemul Internet-banking FinComPay în orice sucursală FinComBank S.A. Iar în cazul în care deja ești clientul FinComBank S.A., îți oferim posibilitatea de a te conecta ONLINE, chiar acum! Aplică aici!

Nu rata ocazia! Adună banii cu FinComBank pentru a-ți realiza dorințele!

Pentru mai multe informaţii Vă rugăm contactați reprezntanțele băncii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99 E-mail: [email protected], website: www.fincombank.cоm

Despre FinComBank:

FinComBank a fost fondată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal