„Poziția noastră e clară. Vrem să prietenim cu toți, dar nu vrem să fim folosiți geopolitic contra cuiva. Nu avem de gând să prietenim cu Vestul contra Rusiei - asta e poziția mea”, a spus Dodon la întâlnirea sa cu Putin.

Dodon a vorbit din numele tuturor moldovenilor când i-a spus lui Putin că „misiunea de pacificare de pe Nistru și rolul pacificatorilor ruși e o misiune de succes”. „Majoritatea moldovenilor înțeleg tentativele de a diminua rolul acestei misiuni și a o da peste cap”, a adăugat președintele.

Șeful statului l-a felicitat pe omologul său de la Kremlin cu „organizarea de succes a Campionatului Mondial de fotbal”. „Toată R. Moldova a ținut cu echipa Rusiei și se bucură de rezultatul ei”, a mai spus Dodon.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!