„Numai o jigodie își poate permite să amenințe în stânga și în dreapta, știind că nu va fi, deocamdată, pedepsit. Atunci când noi, deputații PLDM, munceam în APL, în sistemul educațional, social etc., Șor lingea muci sub masă. Nu ne poți tu, canalie, intimida, fiindcă tot ce spui sunt aiureli nici măcar gândite de tine, ci de cel care te păzește ca pe ochii din cap. Dacă ești închis tu, îl tragi și pe el”, a scris Maria Ciobanu într-o postare pe Facebook.

Liberal-democrata a adăugat că primarul de Orhei ar fi „slab de minte”. „CEC nu are competențe de retragere a mandatelor deputaților. Noi, deputații PLDM, vom cere în continuare tragerea ta la răspundere penală reală pentru actele grave de corupție”, a adăugat Maria Ciobanu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!