Instanța a dispus anularea dispoziției Silviei Radu din 29 martie 2018, cu privire la eliberarea din funcția de șef al Direcției Sănătate a lui Mihai Moldovanu.

Decizia poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău în termen de 30 de zile de la data pronunțării.

Semnând la 29 martie curent dispoziția de demitere a lui Moldovanu, Silvia Radu a criticat activitatea liberalului. „Eu personal am fost în controale și am văzut o grămadă de nereguli. Uneori se inaugurează secții și sunt prezentate imagini frumoase, iar după ce presa pleacă sunt strânse cearșafurile, alteori medicii sunt puși să strângă bani pentru unele reparații. Aceasta nu este administrație, este o îmbinare de hoție, șantaj și minciună. Primii care suferă sunt pacienții, apoi doctorii care încep să plece din sistem”, a declarat arunci Silvia Radu.

În replică, Mihai Moldovanu a afirmat că Silvia Radu este o impostoare și că nu se va da bătut.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!