Potrivit vicepreședintelui PLDM, Ion Terguță, deputata va cere plata unor compensații morale pe care ar urma să le doneze nevoiașilor.

„Chiar dacă nu cred în instanțele moldovenești, mă simt nevoită să acționez în judecată și nu am niciun dubiu că voi câștiga acest proces. Voi cere drept despăgubiri morale valoarea unui automobil de lux, bani pe care îi voi dona pensionarilor”, a menționat Maria Ciobanu.

„Nu-l cunosc personal și nu am contactat niciodată cu acest individ. Insist ca Ilan Șor să aducă probe în instanța de judecată precum că mi-ar fi oferit, el sau o altă persoană, o mașină de lux”, a adăugat deputata.

Cererea în instanță va fi depusă imediat ce va fi formulată de avocații săi, scrie într-o postare pe Facebook Ion Terguță.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!