UPDATE 13:26 Oamenii continuă să scandeze în fața Parlamentului. 

UPDATE 12:40 Maia Sandu: Cioclea mușamalizează acțiunile din sitemul bancar. Vom merge în raioane pentru a crea celule de rezistență. Multe localități nu au acces la presă. Trebuie să le transmitem informații despre ilegalitățile guvernării. Îi așteptăm pe toți la data de 26 august în PMAN.

UPDATE 12:38 Deși ședința Parlamentului încă nu s-a încheiat, unii deputați socialiști au părăsit Legislativul. Manifestanții au blocat intrarea din spate pe unde aceștia ies și continuă să-i huiduiască.

UPDATE 12:25 Maria Ciobanu: „Acum câteva minute un deputat al PD a spus că opoziția este prea cuminte. Toate instituțiile sunt capturate. Noi putem schimba situația. Tot ce se spune în adresa lui Năstase și Sandu sunt minciuni. Nu asculați ce spun acești ticăloși”

UPDATE 12:17 Tudor Deliu, președintele fracțiunii PLDM protesteză împreună cu manifestanții: „Acum se desfășsoară ședința în plen, fracțiunea noastră  a îndemnat deputații să iasă în fața oamenilor care își cer drepturile însă pe aceștia se pare că nu îi interesează, Jos Mafia!”

UPDATE 12:12 Patru deputați din fracțiunea PLDM au ieșit în fața manifestanților.

UPDATE 12:05 Oamenii înconjoară Parlamentul ținându-se de mâini.

UPDATE 11:45  Manifestanții se pornesc întru-un marș. Aceștia vor înconjura Parlamentul.

UPDATE 11:30 Protestatarii vor continua să scandeze atâta timp cât va dura ședința Parlamentului.

UPDATE 11:20 Alexandru Slusari: „De ce noi trebuie să achităm pentru Arena lui Plahotniuc? E o situație de dictatură. Pe cine păzesc polițiștii? Ar fi un gest de mare curaj dacă o să treceți de partea noastră”

UPDATE 11:10 Andrei Năstase face apel la superiori: „Ar fi bine să oferiți câteva trepte pentru vorbitori. Vă asigur că nimeni nu ajunge în Parlament”

UPDATE 11:05 Maia Sandu: „Un lucru important este securitatea noastră. Înțeleg supărarea voastră, dar această supărare nu trebuie să conducă la violențe”

UPDATE 11:00 Andrei Năstase: „Poliția a încercat oprească presa pentru a nu reflecta acest protest. Suntem aici pentru a transmite guvernării să execute o rezoluție, votată la data de 1 iulie în PMAN”

UPDATE 10:50  Poliția încearcă să îndepărteze manifestanții de legislativ întrucât aceștia   s-au apropiat de clădire, pregătindu-se să întâmpine deputații.

UPDATE 10:35 Andrei Năstase: „Mă bucur că și astăzi au ieștit oamenii. Guvernarea trebuie să execute toate revindecările. Mesajul meu pentru oameni este de mulțumire. Îi îndemn să dăm dovadă de solidaritate. Trebuie să scăpăm de această oligarhie. Această țară trebuie iubită și nu stăpânită”

UPDATE 10:30  Manifestanții îi cer lui Andrian Candu să iasă afară: „Candu ieși afară!”

UPDATE 10:20 Zeci de manifestanți scandează: „Jos mafia!”, „Jos votul mixt!”, „Năstase e primar!”

UPDATE 10:10 Mai mulți polițiști, pregătiți să intervină în orice moment, au fost observați de reporterul AGORA în jurul Parlamentului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!