Ajutat de un echipaj de poliţie, surprins să-l găsească pe drum la primele ore ale dimineţii, tânărul a ajuns la timp pentru a-şi îndeplini prima sarcină de serviciu. Noul său patron, impresionat de determinarea sa, i-a dăruit cheile de la propria maşină, un Ford Escape.Postată în weekendul trecut pe Facebook de primii clienţi pe care Walter Carr i-a ajutat să se mute, povestea a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare.

Tânărul, care este un fost alergător de cros, rămăsese fără niciun ban după ce și-a plătit chiria.

O campanie de strângere de fonduri iniţiată online pentru a-l ajuta financiar pe Walter Carr a colectat aproape 60.000 de dolari.„Toate eforturile pe care le depuneţi vor fi recompensate într-o zi”, a declarat bărbatul de 20 de ani într-o înregistrare făcută publică de către poliţia locală.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!