„Următoarele alegeri parlamentare vor avea loc după sistemul mixt. Să se pregătească de alegerile după sistemul mixt, să identifice candidații pentru circumscripțiile electorale”, a mai declarat Andrian Candu.

Cât de o altă revendicare a protestarilor, privind validarea alegerilor locale noi, democratul a menționat hotărârea Parlamentului aprobată săptămâna trecută, prin care Comisia juridică se obligă să evalueze cele întâmplate. „Parlamentul a luat atitudine. Acea hotărâre are și partea politică, în care ne exprimăm îngrijorările. Discuții putem să avem multe, cert este că această comisie trebuie să vină cu un raport, cu constatarea faptelor, recomandări, în așa fel încât lucrurile să se clarifice”, a spus democratul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!