„Mi s-a spus că, până în prezent, Vasile Botnari este nemulțumit că eu am depus mărturii în comisia de anchetă cu privire la anabolizante. Vreau să transmit dlui Vasile Zaharovici că eu mesajul l-am primit, înțeleg consecințele nesupunerii mele. Mi s-a spus că deja a fost intentat un dosar penal cu privire la activitatea mea din 2011 la aeroportul Bălți și un dosar penal intentat pentru activitatea mea din 2009 la Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei”, a declarat Sorin Stati.

Fostul șef Moldatsa a menționat că nu este pentru prima dată când primește astfel de mesaje. „Vasile Botnari mereu a fost nemulțumit că eu mi-am dus activitatea în domeniul aviației civile. Noi ne cunoaștem cam din 1997. Dlui era ministrul Tehnologiei Informației când eu am depus mărturii în cadrul comisiei parlamentare de anchetă privind anabolizantele. Mesaje de la dumnealui mai multe am primit, că să fiu atent, că o să-mi rupă capul. Unii dintre mesageri erau Oleg Tofilat, când dlui lucra la minister cu Vasile Botnari, al doilea mesager era un cumătru de-a lui Vasile Botnari”, a mai declarat Sorin Stati.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!