Grupul de lucru va fi alcătuit din angajații Primăriei, consilieri municipali și reprezentanții societății civile. Conducerea grupului va fi asumată de Sergiu Borozan, șeful Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare. 

De asemenea, din grupul de lucru vor face parte reprezentantul Uniunii Designerilor din Republica Moldova, Iurii Ambrosii și Andrei Jicol de la Asociația Agențiilor de Publicitate. 

Regulamentul privind regulile de amplasare a panourilor publicitare este în curs de elaborare. Ulterior, acesta va fi supus consultărilor publice. Principala noutate a documentului constă în faptul că vor fi introduse niște reguli specifice pentru amplasarea publicității în zona istorică a orașului, menționează sursa. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!