Cei doi șefi de la vama Leușeni au fost concediați după ce primul ministru Pavel Filip a declarat, în ședința de guvern, că ambii au ignorat solicitările premierului privind efectuarea controalelor în autocare

„După verificări s-a constatat că șeful vămii și a poliției de frontieră s-au uitat la mine în ochi și au mințit. Data trecută le-am spus să verifice oamenii fără a-i scoate afară și a le scoate bagajele. Și de fapt chiar în acea zi oamenii din șase autocare pline au fost dați jos, cu tot cu bagaje, unii la ora 2 noaptea, în ploaie, cu copii mici”, s-a revoltat premierul.

Primul ministru a anunțat că vor mai urma vizite în mai multe puncte de trecere a frontierei pentru a verifica calitatea serviciilor prestate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!