Primarul de Cimișlia a precizat că  toate partidele care își declară opțiunea de integrare europeană ar trebui să fie unioniste.

„Eu nu pot înțelege niciun eurointegraționist care ar respinge unirea cu România. Înseamnă că nu este sincer când spune că este pentru integrare europeană. Un adept al integrării europene nu poate fi anti-unirea cu România”, a declarat Gheorghe Răilean.

Potrivit funcționarului, unioniștii trebuie acceptați în orice formațiune politică. Mai mult, Gheorghe Răilean susține că și în rândurile Partidului Democrat cunoaște primari unioniști, chiar dacă formațiunea nu susține deschis și ferm unionismul. 

În opinia lui Răilean, către alegerile parlamentare va crește presiunea unioniștilor asupra politicienilor, meționează sursa citată.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!