Cu această ocazie, Air Moldova a organizat o zi plină de surprize pentru pasagerul cu numărul 10 milioane - Crina Mocanu. Tânăra a revenit la Chișinău pe 20 iulie cu avionul de pe cursa 9U 174 Moscova - Chișinău. Ea a fost întâmpinată într-o atmosferă de sărbătoare de către reprezentanții companiei şi de către pasageri.

Echipa Air Moldova a pus la cale un plan-surpriză cu care am surpins-o pe Crina Mocanu și i-am făcut călătoria de neuitat. Complicii lor au fost reprezentanţii Poliţiei de Frontieră și echipajul de la bordul aeronavei.

Pasagera norocoasă a avut parte de mai multe surprize în timpul zborului, iar la aterizare a fost felicitată de către căpitanul aeronavei, care i-a înmânat un voucher ce-i asigură două călătorii în reţeaua de zbor a companiei.

Compania Air Moldova a atins astăzi  un record frumos - 10 milioane de pasageri transportați din și către Aeroportul Internaţional Chisinau. Vrem să mulțumim nu doar pasagerului Air Moldova cu numărul 10 milioane dar și tuturor pasagerilor care aleg întotdeauna să călătorească la bordul aeronavelor noastre. Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă profesionistă  si de încredere care muncește   zilnic pentru  a oferi pasagerilor servicii de calitate”, a declarat în timpul ceremoniei Căpitanul Mihai Botnari.

Plină de emoții frumoase, Crina a mulțumit companiei Air Moldova pentru surprizele organizate: „A fost primul meu zbor și la sigur a fost unul de neuitat. Succese mari în continuare și câți mai mulți pasageri la bord, alături de cei mai frumoși oameni și cea mai profesionistă echipă”.

Cifra de 10 milioane - una deosebit de importantă pentru companie - se datorează strategiilor de dezvoltare, a extinderii rețelei de zbor, datorită semnarii acordurilor de colaborare cu companiile aeriene partenere care oferă pasagerilor Air Moldova mai multe opţiuni de zbor, a preţurilor speciale pentru anumite destinaţii şi nu în ultimul rând calității pe care o are întreaga echipă.

Air Moldova exprimă recunoştinţă şi mulţumire faţă de toţi pasagerii care aleg serviciile companiei  şi care au contribuit atingerea acestei cifre.

Sunteți așteptați în continuare la bordul aeronavelor Air Moldova, care promite să devină din ce în ce mai bună.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.