Distribuitorul oficial al automobilelor KIA în Moldova - compania Autoframe-FM, în parteneriat cu compania BT Leasing MD, dă startul unei campanii speciale de finanțare datorită căreia puteți deveni proprietarul unui nou automobil KIA la cele mai avantajoase condiții de leasing cu doar 5% dobânda anuală.

Gama largă a automobilelor KIA este creată pentru a vă oferi exact ceea de ce aveți nevoie acum, fie că este compactul KIA Picanto, SUV-ul urban KIA Soul, confortabilul KIA Rio, pragmaticul KIA Rio X-Line, îndrăznețul KIA Sportage, ambițioasa KIA Optima, spațiosul KIA Sorento, dinamicul KIA Cee'd sau ultra-sportivul KIA Stinger. Alegeți după placul și necesitățile Dvs! 

Promoția începe pe 1 august 2018 și durează până la 30 octombrie 2018! În această perioadă aveți posibilitatea să procurați un automobil nou marca KIA, să vă reînnoiți parcul auto sau să faceți un cadou celor dragi la cele mai avantajoase condiții.

Condiții:

  • Avans - 40% din valoarea totală a automobilului,
  • 5% rata anuală a dobânzii,
  • Perioada finanțării - max. 36 luni,
  • Din documente prezentați doar buletinul de identitate,
  • Procedura de finanțare durează doar câteva ore. 

Recomandări:

-      Accesați site-ul Kia Motors Moldova și faceți cunoștință cu prețurile pentru automobilul dorit;

-      Accesați link-ul site-ului partenerului nostru și calculați rata lunară potrivită pentru Dvs;

-      Vizitați showroom-ul KIA pentru a alege automobilul dorit și a face calculele necesare.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.