*Acest material este sponsorizat

O rețea internațională de supermarketuri acceptă cardurile de masă UP

O rețea internațională de supermarketuri acceptă cardurile de masă UP


Cardul de masă Up Moldova este deja funcțional și în rețeaua internațională de magazine METRO. Noul partener comerciant din rețeaua Up acceptă spre plată cardul de masă, un instrument care este mereu la îndemâna angajatorului pentru a motiva și fideliza angajații.

Cardul de masă Up Moldova aduce beneficii considerabile tuturor părților: angajatorilor, angajaților și partenerilor comercianți. Împreună cu Up Moldova, angajatorii cresc motivația și performanța echipei, reduc absenteismul și optimizează bugetul companiei. Cardul de masă Up este ușor de gestionat de către clienții angajatori, iar fluxul partenerului comerciant este optimizat.

Up Moldova oferă o experiență orientată spre utilizator, cea mai inovativă și eficientă soluție de motivare a angajaților fiind livrată cu ajutorul cardului de masă Up. Acesta este dezvoltat sub licența Mastercard și oferă cea mai inovativă, simplă și sigură modalitate de a achita masa. Pentru a procura produse alimentare la Metro, cardul Up este necesar să fie însoțit și de către cardul pentru cupărături eliberat de Metro.  

Dumitru Cozmolici, director general Up Moldova: „Oferim cele mai simple și moderne experiențe beneficiarilor sistemului de carduri de masă. Odată cu adaptarea sistemelor de casă de către partenerul nostru METRO, deținătorii de carduri de masă Up se pot bucura de toate avantajele plății cu cardul de masă Up Moldova. Ne bucură, în primul rând, încrederea acordată  de clienţi şi parteneri afiliaţi şi dorim să îi asigurăm că vor găsi în continuare în Up Moldova un sprijin care să le ofere atât soluţii moderne de motivare şi de loializare a angajaţilor, dar şi de consultanţă. Ne bucură, de asemenea, numărul din ce în ce mai mare al companiilor care descoperă avantajele tichetelor de masă electronice care vin împreună cu beneficiile erei digitale, precum interacţiune, informare rapidă și simplificare”.

Dumitru Stanciu, Marketing Manager, METRO Cash& Carry Moldova: „Suntem mândri de faptul că am reușit să implementăm toate cerințele tehnice pentru a primi cardurile de masă Up Moldova. Acum tichetele de masă Up pe suport electronic pot fi utilizate în magazinele METRO, parte a unei rețele internaționale. Avem cele mai mari magazine pentru familie și oferim produse la prețuri avantajoase. Acest instrument inovativ aduce multe beneficii: nu necesită alocarea mai multor resurse, este simplu de gestionat, nu are nevoie de resurse logistice în spate. Cu cardul de masă obținem acces la o bază de clientelă nouă care, odată ce găsește produsele căutate în magazinele noastre, va alege să revină, iar pe lângă produsele achiziționate cu cardul, clienții vor face cumpărături suplimentare. Mereu am fost inovativi pentrua oferi cel mai bun raport preț-calitate clienților și o gamă vastă de produse. Și de această dată ne dorim să-i surprindem și să le oferim posibilitatea de a se bucura de toate avantajele cardului de masă Up.”

Cristina Spiridonova, angajată Timac Agro: „Resursa cea mai importantă a companiei noastre este echipa, iar cheia succesului este oferită de coeziunea acesteia și angajamentul ei în atingerea obiectivelor. Împreună cu Up Moldova am identificat un instrument inovativ și eficient de recompensare suplimentară a salariaților - cardul de masă Up. Acesta ne permite o logistică simplificată: o singură comandă de carduri pentru patru ani. O gestiune comodă, economii pentru afacere: economie de timp, pentru a crește productivitatea echipelor și a operațiunilor de monitorizare, un real avantaj la plata cumpărăturilor, deoarece se poate plăti și o sumă mai mică decât valoarea unui singur tichet individual și o evidență a tuturor operațiunilor în contul personal al angajatului prin platforma dedicată cardului de masă Cheque Dejeuner de la Up”.

Acum, parcursul angajaților, angajatorilor și al partenerilor în utilizarea cardului Up este și mai simplu, iar cardurile de masă Up sunt o inovație excelentă pentru fiecare angajator.

Cardurile de masă Up Moldova pot fi comandate la numărul de telefon 022 024 020 sau la adresa de e-mail infomoldova@upmoldova.md.

Despre Up Moldova

Grupul Up conectează indivizi, companii și teritorii, dezvoltând platforme de gestiune și tranzacționale ce contribuie la starea de bine și performanță. Up concepe soluții integrate ce răspund nevoilor diferitelor segmente cărora se adresează. Simplifică accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor social, gestiunea cheltuielilor profesionale și animarea dispozitivelor de recompensare și fidelizare. În octombrie 2017, Up și-a demarat activitatea în Moldova prin filiala Up Moldova și este prezent la nivel internațional în 19 țări, zi de zi alături de cei 25 de milioane de beneficiari Up.

www.upmoldova.md

P.

P.

Vezi și aceste știri
Cum au încercat rușii să „recupereze” Basarabia în 1924: Răscoala de la Tatarbunar și procesul celor 500 (2)

Cum au încercat rușii să „recupereze” Basarabia în 1924: Răscoala de la Tatarbunar și procesul celor 500 (2)

Romeo Lopotencu, demis în toamna anului trecut, restabilit în funcția de directorul al Red-Nord

Romeo Lopotencu, demis în toamna anului trecut, restabilit în funcția de directorul al Red-Nord

Afganistan: Peste 100 de jurnaliști cer ajutorul comunității internaționale pentru sprinjinul libertății presie

Afganistan: Peste 100 de jurnaliști cer ajutorul comunității internaționale pentru sprinjinul libertății presie

Advertoriale
Castel Mimi – legenda locului care scrie istorie, la Bulboaca, de 5 ani (FOTO)

Castel Mimi – legenda locului care scrie istorie, la Bulboaca, de 5 ani (FOTO)

De ce aeroportul din Lukla este cel mai primejdios din lume și cum moldovenii au vopsit ouă în Nepal, de Paște. Istoriile documentarului MyEverest

De ce aeroportul din Lukla este cel mai primejdios din lume și cum moldovenii au vopsit ouă în Nepal, de Paște. Istoriile documentarului MyEverest

Cine sunt experții internaționali, invitați la „Moldova ICT Summit 2021: The Future of Digital”

Cine sunt experții internaționali, invitați la „Moldova ICT Summit 2021: The Future of Digital”

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  Au refuzat să lucreze acolo unde au fost repartizați, așa că au fost obligați, de stat, să restituie banii pentru anii învățați. Avocatul Poporului ia apărarea absolvenților Academiei Militare
 • 2
  Testamentul Prințului Philip al Marii Britanii va rămâne sigilat timp de 90 de ani
 • 3
  Autoritățile locale din Cupcini vor aloca 200 mii de lei pentru un bust în memoria primarului socialist Ivan Ostaficiuc (DOC)
 • 4
  Gazprom, suspectat de manipularea pieței de gaze. Un grup de europarlamentari cer anchetarea companiei
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.