Oferta specială este valabilă doar până în data de 31 august 2018. Pentru a beneficia de ea, este necesar să vă prezentați la unul dintre punctele de comercializare IQOS, unde experții în vânzări vor înregistra dispozitivul și vor elibera garanția suplimentară.

Lista completă a punctelor de comercializare a dispozitivelor IQOS, programul de lucru și datele de contact ale reprezentanților companiei Philip Morris International pot fi găsite pe pagina electronică www.iqos.com.

Totodată, fumătorii adulți care doresc să afle mai multe despre IQOS, pot solicita o prezentare personală pentru a testa produsul. E suficient să accesați pagina și să completați un formular pentru programare individuală de prezentare și funcționare a noului produs.

IQOS reprezintă o tehnologie de încălzire a tutunului, dezvoltată în Elveția de către compania Philip Morris International. Datorită tehnologiei HeatControl, tutunul din rezervele HEETS se încălzește, dar nu arde. Astfel poate fi simțit pe deplin gustul autentic al tutunului, fără fum, fără scrum şi cu mai puțin miros, în comparație cu țigările obișnuite.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.