„La cele 200 de lei diferență, noi avem un volum de lucru enorm mai mic executat. Noi acum trebuie să începem lucrările la volume mari, pentru că am fost blocați, dar voi puneți întrebări. Știți forte bine că în mai am avut mai mult de lucru. Acum suntem blocați cu vopseaua. Nu putem aplica marcajul la trecerile de pietoni. Sectorul șase stă, când ar trebui să lucreze, să facă bani”, a declarat Adrian Boldurecu.

În cotext, șeful Exdrupo susține că în ultima perioadă s-a reușit să se facă economie la consumul de benzină și motorină. 

„La mine, la noi în administrație e cea mai transparentă, cea mai corectă. Poate au scăzut unele procente legate de adaosuri la salarii. A fost inspecția financiară și ne-a interzis acest lucru și știți că sunt șoferi care acum întorc banii. Multe ilegalități au fost făcute până acum. Acum noi le corectăm. Clar că atunci când corectezi doare. Eu pot să vă spun deschis, la motorină și la benzină deja este economie enormă. Eu să încep a arăta cu degetul și să scot niște filmulețe? Cine a fost dat afară zilele trecute? Pentru ce a fost dat afară știți”, a întrebat retoric Boldurescu.

Deși nu s-au arătat convinși de argumentele aduse de șef, peste ceva timp muncitorii și-au reluat activitatea, au urcat în camioane și au ieșit în teren.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!