Luna august este perioada în care se produc cele mai multe accidente rutiere soldate cu decese și leziuni, iar depășirea limitei de viteză este una dintre principalele cauze ale acestor tragedii, a declarat ofițerul de presă al INP, Pavel Apostol. Pentru a reduce numărul de accidente, polițiștii promit să intensifice eforturile pentru depistarea și documentarea șoferilor care depășesc limita de viteză. 

„Pe lângă camerele video care sunt amplasate, ne vom axa pe utilizarea automobilelor de tip capcană, cu radare. Vom interveni în forță pentru a documenta cazurile de depășire a limitei de viteză”, a spus Pavel Apostol.  

De menționat că, în primele șapte luni ale anului, în Chișinău s-au produs 675 de accidente rutiere în care au decedat 142 de persoane.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!