„Acest bărbat a mai fost pedepsit contravențional și nu numai odată, a avut chiar și cauze penale. Mai multe informații for fi oferite la conferința de presă care va fi desfășurată pe marginea acestui caz”, a declarat Eugenia Molceanov, ofițer de presă IP Bălți.

Pe rețelele de socializare unii internauți vor ca acesta să fie pedepsit și au inițiat acțiunea de a eticheta pagina Inspectoratului Național de Patrulare în postările lor întrucât consideră că acțiunile băiatului ar prezenta un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic dar și pentru pietoni.

Reamintim că anterior băiatul în vârstă de 19 ani a anunțat pe rețelele de socializare că intenționează să parcurgă drumul Chișinău-Bălți într-un timp record de 40 de minute ca ulterior un prieten de-a acestuia să îi anunțe în glumă moartea. Informația s-a răspândit pe internet devenind un subiect de știre virală .

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!