După introducerea opțiunii Touch ID (fingerprint access), puteți gestiona toate conturile de card direct din mobil, fără a memoriza coduri.

Echipa de profesioniști ai primei bănci comerciale din Moldova îmbunătățește posibilitățile operaționale pentru comoditatea clienților săi.

VictoriaMobile oferă securizarea conturilor de card: aplicația stabilește și gestionează singură limitele tranzacționale oriunde v-ați afla în lume: decide când, câte și în ce valoare vor fi sumele debitate de dumneavostră sau de apropiați.

Nu mai e nevoie să stați la ghișeu pentru plăți sau transferuri către furnizori de servicii, operatori de telefonie mobilă, internet, cablu TV și alte utilități, inclusiv facturile cu date de contor pentru gaz, apă, etc.

Achitați serviciile publice incluse în serviciul guvernamental de plăți electronice MPay: taxa pentru grădinițe, amenzi ale poliției, servicii de stare civilă, etc. Efectuați transferuri de bani între carduri și conturile de card proprii sau străine, atât în Moldova, cât și în alte state ale lumii.

Totodată, datorită tehnologiei contactless, atât cardurile Visa, cât și cele Mastercard, pot fi utilizate prin aplicația VictoriaPay - achitările directe doar cu mobilul.

Descărcați acum gratuit aplicația VictoriaMobile de pe AppStore sau Google Play!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.