Totodată, FinComBank a simplificat esențial și procedura de solicitare a acestuia. Acum, puteți primi un credit fără a prezenta certificatul de salariu. Aveți nevoie doar de actul de identitate. Iar decizia de eliberare a creditului o primiți direct la numărul de telefon mobil, printr-un SMS. Simplu și rapid!

Scăpați de birocrație și economisiți timpul prețios doar cu ofertele FinComBank.

Numai la FinComBank S.A. puteți solicita un credit ONLINE!

Accesați rubrica SOLICITARE CREDIT ONLINE pe adresa www.fincombank.com, completați datele necesare și primiți decizia de eliberare a creditului prin telefon.

Puteți solicita ONLINE următoarele tipuri de credite:

  • Creditul de consum Express Credit, care oferă posibilitatea de a obţine rapid banii pentru orice necesitate, în sumă de până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj;
  • Creditul de consum Express Credit Simplu, cu care puteți beneficia de o sumă de până la 20.000 de lei, pentru o perioadă de 12 luni, fără gaj;
  • Cardul de credit OPTI. Vă puteți bucura de un credit în sumă de până la 150.000 lei, pe un termen de până la 36 de luni. Mai mult decât atât, dacă întoarceți suma utilizată în termen de 60 de zile, nu plătiți nicio dobândă!

Nu ezitați! Solicitați acum creditul ONLINE!

Mai multe informaţii despre serviciile FinComBank găsiți la datele de contact de mai jos:

Теlefon: (+373-22) 26-99-99

E-mail: fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

 

Despre FinComBank:

FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani, banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.