Direcția Educație, Tineret și Sport din cadrul Primăriei Chișinău organizează un concurs de fotografie pentru elevii claselor a V-A - a XII-a.  

Fotografiile participanților ar trebui să corespundă temelor „Școala în viața mea. Viața mea în școală” sau „Chișinăul în viața mea. Viața mea în Chișinău”.

Perioada de desfășurare a concursului este 3 septembrie - 25 septembrie, anul 2018. În perioada 26 septembrie  - 1 octombrie lucrările învingătoare vor fi aduse la DGETS de către un reprezentant al instituției, desemnat de director (bir.30, Mitropolit Dosoftei 99, bir.30, tel/ 022 235275; 022235284). De asemenea, participanții vor expedia lucrările selectate la adresa e-mail: irc.chisinau@gmail.com, pentru concursul on-line.  

De notat că la concurs vor fi acceptate fotografiile în format A-4, în rame. Fiecare lucrare prezentată va avea chenar din hârtie (2-3 cm), în partea dreaptă a căruia vor fi indicate datele: numele, prenumele elevului/elevei, denumirea instituţiei și clasa. 

Concursul on-line va putea fi urmărit pe adresa de facebook a DGETS: https://www.facebook.com/dgetschisinau/. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi nominalizată cu premiul „Simpatia publicului”. 

Fotografiile expediate în varianta electronică trebuie să respecte următoarele criterii: dimensiunea maxima a imaginii: 8 MB; dimensiunea minima: 1000px lățime (width) și 350 kB; formatul fișierului: .jpg sau .jpeg. 

Fotografiile pot fi alb negru sau color, prelucrate sau nu digital.

Autorii celor mai bune lucrări vor primi premii de la 600 până la 1000 de lei, care vor fi înmânate de Ziua Orașului, 14 octombrie, în cadrul unei ceremonii.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!