*Acest material este sponsorizat

Cardurile de masă Up, acordate GRATUIT pentru toată echipa. Iată până când este valabilă oferta

Cardurile de masă Up, acordate GRATUIT pentru toată echipa. Iată până când este valabilă oferta

Angajatorii pot beneficia GRATUIT de cardurile de masă Up Moldova în perioada 15 august - 30 septembrie. Este cea mai inovativă și sigură soluție pentru dezvoltarea afacerii, prin motivarea și recompensarea suplimentară a angajaților.

Up Moldova inovează în piața din Republica Moldova și oferă soluții moderne de motivare și loializare a angajaților, cea mai eficientă soluție fiind livrată cu ajutorul cardului de masă. Primul instrument electronic pentru a recompensa și a încuraja echipa, cardul de masă Up, pune la dispoziția clienților și beneficiarilor săi cel mai mare număr de locații unde poate fi folosit, iar angajatorii care își propun să crească performanța companiei, pot comanda acum GRATUIT cardurile de masă Up.

„Cardurile de masă Up sunt o soluţie excelentă pentru angajatori, așa cum sumele acordate sub această formă beneficiază de deduceri fiscale considerabile, iar venitul constant pentru cheltuielile alimentare oferit angajaților îi face mai motivați la locul de muncă. Clienții noștri preferă în proporție de 99 la sută tichetele de masă pe card. Acest instrument este mai comod de utilizat, permite plăţi cu fracţii din suma unui tichet de masă şi oferă acces rapid la sumele încărcate de angajator. Un alt avantaj al acestui beneficiu extra-salarial pe card vizează flexibilitatea sumelor oferite. Dacă în cazul tichetelor pe suport de hârtie magazinele nu pot oferi rest la cumpărăturile făcute și trebuie folosit în totalitate la o singură rundă de cumpărături, cu cardul de masă electronic Up restul rămâne pe card și poate fi utilizat ulterior”, a declarat directorul general Up Moldova, Dumitru Cozmolici.

Cardul de masă Up Moldova, dezvoltat sub licența MasterCard, aduce beneficii considerabile tuturor - angajatorilor, angajaților și comercianților parteneri. Împreună cu Up Moldova, angajatorii cresc motivația și performanța echipei, reduc absenteismul și optimizează bugetul companiei. Totodată, cu acest beneficiu extra-salarial, angajatorul economisește timp și reduce cheltuielile logistice:

 • cardurile sunt comandate și distribuite o dată la 4 ani;
 • angajaţii sunt permanent informaţi despre soldul și tranzacţiile efectuate cu cardul de masă, prin intermediul platformelor web şi a aplicaţiei mobile pe care Up Moldova le oferă;
 • beneficiază de scutiri de la plata taxelor salariale;
 • crește motivația și performanța echipei, angajații fiind motivați să nu lipsească pentru că tichetele de masă se acordă doar pentru zilele de muncă lucrate.

Pentru angajați, beneficiile cardului de masă Up înseamnă:

 • putere de cumpărare mai mare, printr-o sumă alocată special pentru plata prânzului sau a produselor alimentare ce contribuie la asigurarea unui nivel de trai mai bun și creșterea calității alimentației;
 • plăți efectuate în siguranță și rapid, prin tehnologia contactless;
 • utilizarea unui suport modern, simplu și sigur, cardul fiind emis sub însemnele MasterCard;
 • libertate de alegere: achiziționează de orice sumă doresc, utilizând și fracții din valoarea tichetului electronic, din locaţiile partenere. 

Comercianților parteneri cardul de masă Up le oferă:

 • creşterea clientelei, prin atragerea de noi clienți, care anterior nu procurau alimente din magazinele lor;
 • creșterea vânzărilor și fidelizarea clienților;
 • vizibilitate crescută și recunoaștere locală, ca o rețea care îmbrățișează inovația și răspunde pozitiv proiectelor guvernamentale.

Pentru a comanda GRATUIT cardurile de masă Up Moldova, apelați acum la 022 024 020 sau lăsați un mesaj pe adresa [email protected]. Fiți cu un pas înaintea celorlalți!

Despre Up Moldova

Grupul Up conectează indivizi, companii și teritorii, dezvoltând platforme de gestiune și tranzacționale ce contribuie la starea de bine și performanță. Up concepe soluții integrate ce răspund nevoilor diferitelor segmente cărora se adresează. Simplifică accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor social, gestiunea cheltuielilor profesionale, animarea dispozitivelor de recompensare și fidelizare. În octombrie 2017, Up și-a demarat activitatea în Moldova, prin filiala Up Moldova, și este prezent la nivel internațional în 19 țări, zi de zi, alături de cei 25 de milioane de beneficiari Up.

www.upmoldova.md  

Mai multe detalii găsiți pe Facebook și Linkedin: Up Moldova.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Serviciul Vamal, pregătit să inițieze în scurt timp controlul cu o singură oprire: USAID va oferi spații mobile complet utilate (FOTO)

Serviciul Vamal, pregătit să inițieze în scurt timp controlul cu o singură oprire: USAID va oferi spații mobile complet utilate (FOTO)

Contributorii AGORA, un privilegiu de care suntem mândri

Contributorii AGORA, un privilegiu de care suntem mândri

Record de preț la energia electrică în Europa: Pentru prima dată un Megawatt-oră a ajuns la 500 de euro

Record de preț la energia electrică în Europa: Pentru prima dată un Megawatt-oră a ajuns la 500 de euro

Advertoriale
La Chișinău a fost deschis primul centru auto GEELY

La Chișinău a fost deschis primul centru auto GEELY

Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib (VIDEO)

Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib (VIDEO)

Toate inovațiile gândite în favoarea clientului la sucursala maib din inima Chișinăului

Toate inovațiile gândite în favoarea clientului la sucursala maib din inima Chișinăului

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • DESCIFRAT| R. Moldova și riscul unei catastrofe nucleare: În cât timp vom fi informați, ce măsuri întreprindem și cum administrăm iodura de potasiu(VIDEO)
  DESCIFRAT| R. Moldova și riscul unei catastrofe nucleare: În cât timp vom fi informați, ce măsuri întreprindem și cum administrăm iodura de potasiu(VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: „Sport pentru a fi subțirei” și „sâmburi de harbuz”. Remedii pentru o viață fără covid
 • DESCIFRAT: 12 ani pe calea digitalizării serviciilor publice sau cât de utilizate sunt tehnologiile informaționale în relația cetățean - Guvern
 • Copiii știu mai bine: De ce Moldova nu are mare? „Ne-a fost furată” sau „S-a scurs prin găurile lăsate de tancuri”
 • DESCIFRAT| Alertele cu bombă - ecuații cibernetice cu multe necunoscute sau slăbiciunea sistemului? (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Cesiu 137, stronțiu și iod 131: Explicăm ce conțin norii radioactivi și cum funcționează pastila de Iodură de potasiu în organism
 • 2
  Marina Tauber rămâne în arest la Penitenciarul nr. 13. Magistrații Judecătoriei Chișinău au prelungit mandatul de arest cu 20 de zile
 • 3
  Tauber, adusă de mascați la Judecătoria Chișinău. Magistrații urmează să decidă dacă deputata rămâne în arest preventiv (VIDEO)
 • 4
  Presa din Ucraina: În această dimineață au avut loc explozii pe peninsula Crimeea (VIDEO)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.