Oricum v-ați simţi, tânăr, curajos, energic sau curios, toate vă sunt cu putință, căci Unite oferă adiţional opţiunea nopţi nelimitate gratuit timp de 12 luni şi modem cadou la conectare, ca să vă puteți bucura de toate activităţile preferate pe net oriunde în Moldova, liber şi fără preocupări.

Astăzi, conexiunea permanentă la Internet este vitală pentru activitatea dumneavoastră, petrecerea timpului liber, comunicarea cu prietenii şi familia. De aceea, cu cât mai mulţi GB sunt disponibili, cu atât mai bine. Cu abonamentele Unite vă simţiți atât de confortabil, încât uitaţi de localizarea reţelelor wifi şi sunteți mereu online, oriunde din ţară.

Distrați-vă la evenimente în afara oraşului şi lucrați direct de acolo, oriunde ați fi. Descărcați fişiere de mari dimensiuni, priviți filme, încărcați poze şi simțiți-vă liber să faceți tot ce vă place mai mult, pentru că aveți până la 100 GB lunar şi bonusuri generoase pentru loialitate.

Unite apreciază fiecare zi în care sunteți alături de companie, de aceea pentru fiecare an petrecut în reţea, abonamentul dumneavoastră devine şi mai avantajos, cu mai mult trafic de internet mobil inclus.

 

Confortul e atât de plăcut, încât Unite are grijă ca, şi după consumarea traficului de date inclus în abonament, să navigați gratuit şi nelimitat la viteză mai redusă.

Petreceți ultima lună de vară pe măsură şi primiți toamna bine pregătit.

Alegeți abonamentele de Internet Oriunde şi fiți numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil - Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.