Astfel, polițiștii și procurori au efectuat mai multe percheziții autorizate prin intermediul cărora au fost depistate și confiscate droguri de tip „Marijuana” cu masa de circa 5 kilograme, substanţă stupfiantă Hidroponică, dar și alte obiecte prin intermediul cărora suspecții reușeau să le comercializeze. 

Cantitatea de droguri a fost ridicată și transportată la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. Valoarea acestora, în cazul comercializării pe piaţa neagră, a fost estimată la aproximativ 100 000 lei.

Suspecții au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie al municipiului Chişinău. Conform legislației penale în vogoare membrii grupării criminale riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani. Totodată au fost demarate acțiuni speciale de investigații suplimentare în vederea identificării tuturor complicilor în acest caz.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!