„În acest proiect noi vedem că poliția are grijă de elevi, poliția are grijă de bunici, mai ales că unii stau acasă și deja s-au plictisit”, spune Ludmila Cubi, președintele asociației „Bunicii Grijulii” Strășeni.

Nobila campanie nu a putut rămâne neobservată de Farmacia Familiei. În filiala din orașul Strășeni ne-am întâlnit cu bunicuța activă Ludmila Cubi care ne-a vorbit despre beneficiile pe care le oferă campania.

„Foarte îmi place mult această farmacie. Aici eu găsesc mai multe detalii la medicamente decât îmi propun și medicii. Tot timpul ne întâlnesc cu un zâmbet”, recunoaște femeia. 

La Farmacia Familiei respectul pentru vârstnici se simte în fiecare gest. Bunicii grijulii primesc carduri de reducere la întreaga gamă de produse și își pot verifica vederea și tensiunea arterială gratuit, în orice filială din țară.

„Suntem mândri că suntem incluși în acest parteneriat unde putem oferi pacienților mai în vârstă posibilitatea de a fi stimulați și apreciați. Având în vedere că sunt partenerii noștri, ne străduim să-i ajutăm și să-i susținem în măsura posibilităților”, afirmă Rodica Croitoru, șefa filialei Farmacia Familiei, or. Strășeni.

Farmacia Familiei, alături de IGP, își dorește să stimuleze bunicii energici din proiect și să le reamintească - vârsta e foar o cifră.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.