„Apele s-au limpezit, făptaşii sunt cunoscuţi. Nu toţi, doi din patru. Uşor poate fi identificat şi automobilul cu care s-a săvârşit infracţiunea. Nu a fost dificilă această „minianchetă” proprie, în condiţiile în care PD-ul are membri ce îşi urăsc de moarte propriul partid, iar în organele de anchetă sunt mulți colaboratori oneşti. Așadar, faceți cunoștință: Vlad Rusu, președintele Tineretului Democrat Hâncești, și Vasile Moraru, vicepreşedintele Tineretului Democrat Hânceşti. Pentru complexitatea tabloului, vă oferim mai jos o galerie foto care reflectă „activitatea” de Zi a indivizilor menţionaţi. Pozele ilustrează acțiunile de „informare a cetăţenilor şi ajutarea nevoiaşilor”. Activitatea NOCTURNĂ prin care mânjesc gardurile cetăţenilor şi proprietăţile publice o vedeţi din video respectiv”, scrie Grigore Cobzac pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Vicepreședintele Tineretului Democrat Ciocana, Daniel Hacina, l-a îndemnat pe deputat „să-și asume lupta politică în țara în care au avut onoarea și eu să o conducă, pentru că nu îi face față beletristica pe Facebook și „spălarea oaselor” unor tineri”.

Contactat de AGORA, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești ne-a spus că oamenii legii încă lucrează la identificarea suspecților.

Grigore Cobzac a anunțat despre apariția inscripțiilor în Hâncești în cadrul ședinței Parlamentului, menționând că „savurează din plin democrația” lui Andrian Candu, despre care vorbește permanent de la tribuna Legislativului. În replică, democratul i-a spus că, dacă sunt chestiuni pe care le consideră ilegale, poate să se adreseze autorităților competente.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!