Pentru a satisface necesitățile și dorințele celor care doresc să-și cumpere o locuință, Exfactor Grup a conceput o gamă largă de tipuri de apartamente - cu 1, 2 sau 3 camere, care au fost gândite pentru a oferi un nivel crescut de funcționalitate și utilizare a spațiului. Astfel, la dispoziția vă stau locuințe cu suprafețe variate: începând de la 40 m2, până la 90 de m2.

Complexul rezidențial „Confort Residence” este amplasat într-o zonă ecologică și liniștită, cu planificări moderne, fiind construit din materiale de cea mai înaltă calitate. Teritoriul adiacent va fi amenajat cu terenuri de joacă pentru copii și spații de agrement. Fiind îngrădit, complexul va oferi locatorilor săi un grad sporit de securitate și confort.

Complexul rezidențial „Confort Residence” pune la dispoziție toate lucrurile de care aveți nevoie zi de zi:

 • regiune liniștită într-un sector ecologic, în imediata apropiere de piața Delfin;
 • mijloace de transport în comun, grădinițe, școală, parc, supermarketuri și centre de agrement;
 • acces rapid și facil către celelalte sectoare ale Capitalei.

Blocul locativ dispune de următoarele caracteristici:

 • carcas monolit din beton - armat, pereţi interior şi exterior din cărămidă roşie (producător Macon SA);
 • izolare și termică a faţadei cu vată minerală;
 • ascensor silenţios cu deplasare inclusiv la nivelele parcărilor subterane;
 • încălzire autonomă în fiecare apartament cu instalarea cazanului de clasa A (marcă germană sau italiană);
 • pardoseală şi pereţi cu izolaţie fonică şi termică;
 • geamuri termopan cu 6 camere şi 3 rânduri de sticlă;
 • interfon, telefon TV internet - fibră optică;
 • contoare individuale la gaz şi apă;
 • parcare subterană în două nivele pentru fiecare bloc.

La moment, are loc procesul de execuție a lucrărilor, iar darea în exploatare va avea loc în trimetru II al anului 2020. Costul unui metru pătrat de locuință, în variantă albă, începe de la 550 de euro.

Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește.

Adresa: Chișinău, Centru, str. Lev Tolstoi 74

Telefon: (+373 22) 507 444

De asemenea, puteți urmări cum decurge mersul executării lucrărilor de construcție, dar și variantele de apartamente disponibile după criteriile optime pentru Dvs pe site-ul companiei. Aici veți găsi mereu informația actualizată cu regularitate. 

Compania „Exfactor Grup” SRL are o experiență de 14 ani în domeniul construcțiilor. În această perioadă a reușit edificarea și darea în exploatare în total 17 Complexe locative și Blocuri de locuit, circa 2.000 de apartamente, ce constituie peste 270.000 de m.p. 

De-a lungul anilor, Exfactor Grup s-a remarcat nu doar prin construcția blocurilor locative, dar și în construirea obiectelor industriale de importanță națională și internațională, așa cum ar fi Terminalul Aeroportului Chișinău, care este proiect modern cu o arhitectură deosebită sau parcarea multietajată a Aeroportului Internațional Chișinău. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.