Însăși localul este împărțit în două zone: cea destinată restaurantului și una de tip închis, destinată pisicilor. Cei care vor să-și petreacă timpul cu animalele trebuie să facă o comandă de minim 50 de lei, bani destinați pentru îngrijirea acestora.

Administratorul localului ne-a spus că toate pisicile sunt îngrijite și corespund normelor de igienă. Mai mult, fiecare animăluț deține pașaportul său.

„În local puteți găsi mai multe rase de pisici, majoritatea din ele au fost cumpărate. În principiu a fost greu, dar ne-a reușit. Fiecare animăluț de aici a fost vaccinat și dezinfectat. Astfel, vă asigur că nu prezintă nici un pericol. Cel mai important este ca animalele să nu fie deranjate în timpul somnului sau când mănâncă, de aceea am stipulat un șir de reguli care trebuie respectate de fiecare vizitator”, spune Iulia Dobranskaia.

Menționăm că prima cafenea de acest tip a fost deschisă în Japonia în 1998, iar acum numărul acestora a ajuns la 40. Conceptul a devenit popular în mai multe colțuri ale lumii. Astfel de cafenele se mai găsesc și în Viena, Budapesta, Madrid, Berlin, Cluj, Londra și Paris.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!