De la mic la mare, la „OrheiLand”, fiecare își poate găsi locul predestinat anume lui. Spre exemplu, picii se pot distra pe tobogane, se pot primbla cu mașinuțe și bălăciîn bazine.

Pe cei mai măricei îi așteaptă și atracții mega faine cu apă, celebrele liane, labirintul vesel, catamaranele și zonele de joc pentru fotbal și volei. Iar familiile se pot bronza și face plajă, se pot distra la toate atracțiile prezente, pot cocheta cu oglinjoara-vedetă și vizita căsuța inversată.

Seara, Centrul cultural-familial „OrheiLand”, culminează cu havuzul muzical, care este, potrivit organizatorilor, un proiect unic și deosebit pentru Republica Moldova.

„Dacă nu ai fost niciodată în cel mai mare parc de distracții din republică, internauții îți recomandă să mergi. Faptul că „OrheiLand” a devenit cea mai populară destinație din țară cunosc și vecinii din țările din împrejurimi. Deja turiștii își iau copiii și gașca și vin la noi, pentru a vizita cel mai tare parc de distracții”, îndeamnă cei de la „OrheiLand”.

Spre exemplu, o internaută scrie că „OrheiLand” este cel mai frumos loc pentru odihnă. „Și dacă o să aveți posibilitatea de a veni aici, să profitați de ea neapărat. Pentru ea a fost cea mai frumoasă odihnă în familie și dacă ajungi prin Moldova, e musai să vii la „OrheiLand”.

O altă internaută scrie: „Un loc total neobișnuit, super fain și frumos. Ne-am distrat de minune. Recomand să-l vizitați și să vă împărtășiți cu impresii”.

Într-o altă postare aflăm că „OrheiLand” este un colțișor de rai. „Este foarte binevenit pentru copii și adulți. Ca să vezi așa frumusețe trebuia să parcurgem distanțe mari, dar acum avem posibilitatea și aici, la noi, în țara noastră mică și nu e obositor pentru copilași”, se menționează în comentariu.

Deci, nu-ți rămâne decât să urci în mașină și să vii să savurezi, potrivit organizatorilor, frumusețea celui mai mare parc de distracții din țară. Intrarea și atracțiile sunt absolut gratuite!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.